4 коментарі

Святослав Вишинський
Невже Ви думаєте, що, перекривши всю стрічку оновлень «ВКурсі» 50 постами в проміжку 14 год., Ваші вірші від того отримають більше уваги читачів? Цим Ви тільки провокуєте _не_бажання їх дивитись — і бажання негативно їх оцінити. В мережі «Facebook» від Ваших оновлень би просто відписались, а в мережі «ВКурсі» — голосуватимуть у «мінус». Надмір інформації ще нікому не приносив користі.

P.S. Пост «Странник и колдунья. В соавторстве с Марианной Батечко» видалено, так як він дублює вже опублікований текст у блозі Маріанни Батечко. У блогосфері «ВКурсі» не допускається розміщення однакових копій матеріалів.
Олег Герман
Шановний Святослав, я дуже зайнята людина і як тільки з«явився час зайнятись публікацією, я виставив частину своїх віршів… Щодо кількості публікацій за одиницю часу, то хай вирішує читач, читати їх, чи ігнорувати, ставити плюси, чи мінуси… Щодо „Странник и колдунья“, то монолог странника написав я, тож і в цьому порушень ніяких не бачу))
Святослав Вишинський
Ви наводите нас на думку про реконструкцію Головної сторінки «ВКурсі», оскільки блогова мережа — це 500 інших користувачів, котрі навряд чи можуть бути в захваті від 50 текстів підряд одного і того ж автора в розділі «Прямий ефір». Очевидно, ми будемо обмежувати кількість матеріалів на вивід.

Щодо тексту «Странник и колдунья» — якщо матеріал у співавторстві, це не значить, що його можна публікувати двічі, це просто засмічує блогосферу. В заголовку допису Маріанни Батечко чітко згадане Ваше співавторство — в мережі «ВКурсі» і раніше публікувались колективні тексти, на зразок «Мажоритарні вибори 2012 на Буковині: Небезпека в нарізці округів» чи «Парламентські вибори 2012 на Буковині: небезпеки в маніпуляціях з кількістю виборців», але це не причина дублювати їх по два, три, п'ять і більше разів у блозі кожного зі співавторів.
Олег Герман
Я Вас чудово розумію… Надалі такого не повторюватиму, а на рахунок «Странник и колдунья» я не знав… Щодо обмежень кількості публікацій — дійсно хороша ідея))
Автор публікації заборонив додавати коментарі