10 коментарів

Михайло Шморгун
Я вас буду хвалити — Ви маладєц!

Лиш одне. У сорокових роках — коли частину цієї країни захопили нацисти, їх режим тримався не на штиках Вермахта, а на «поліцаях». Це були такі українці, яким було по..., вони були готові продавати своїх сусідів, друзів, лишень би залишитися самим живими. На цих сволотах тримався той режим. На таких самих, тримається цей. Але найбільше заслуговують призріння ті — кому пофіг… Саме вони є «відносне абсолютне зло».
Лія Ілатів
Поширення своїх поглядів шляхом приниження інших — це теж «відносне абсолютне зло». Таким чином не те, що однордумців «завербувати» неможливо, а й байдужих відлякаєте ))))
Михайло Шморгун
Приниженням кого? конкретизуйте… Бо це серйозне звинувачення (імхо)…
Святослав Вишинський
Ви не можете збагнути того, що незадовільну ситуацію змінюють, а не нарікають на неї, виправдовуючи власну бездіяльність. Ви не лишень констатуєте те, що всім відомо і так, але й перетворюєте це на своєрідну «вичікувальну програму», критикуючи тих, хто думає інакше. Перед кожною значною зміною соціально-політичного укладу в історії можна було стверджувати, що достатнього підгрунтя для нього не існувало — справа в імпульсі, який досягає або не досягає критичної позначки, а це залежить не від латентної маси, а від конкретних акторів (з наголосом на перший склад). Ваша позиція — це відмова бути актором і відмова підтримати інших акторів, доки їхній успіх не стане очевидним фактом. Нарешті, щодо програм і дій — Ви їх не бачите, тому що і не дивитесь, так як не слідкуєте за політикою. Програми і дії є завжди, і двері для опору завжди відкриті. Радянський Союз, на який Ви посилаєтесь, зрештою, не сам упав і розбився не випадково.
Олег Герман
Свою думку я висловив! Дякую за «розуміння» і не треба більше «виривати» мої слова з контексту і вставляти де попало!!!
Адам Чесноков
Якщо я не помиляюся, Ви вчилися на психолога. А як Ви дивитися на ситуацію в Україні з психологічної точки зору? Допустимо, що Україна — це жінка, яка має психологічні проблеми. Вона народилася в неблагополучні сім'ї (в СРСР), у неї було важке дитинство, вона розчарована в людях (політиках). Чи потрібно їй залишатися у такому дипресивному стані?
Олег Герман
Дивлячись, що саме Ви розглядаєте у такому випадку під психотерапією…
Адам Чесноков
Я мав на увазі, які Ваші поради можуть бути у такому випадку?
З астрологічної точки можу сказати так: український народ перебуває під великим впливом минулого. Філософи і астрологи кажуть, що ми досі зі своєю ментальністю жиємо в СРСР. Наш народ консервативний, звик терпіти. Дивіться, що Л.Кучму обирали два рази. Комуністи досі зберігають немалу популярність.
На мою думку, потрібно прагнути щось змінити, відстоювати свої інтереси.
Олег Герман
Скажу як психотерапевт, що для початку «жінка» сама повинна усвідомити суть своєї проблеми і звернутися за допомогою… Якщо вона ще не повністю розуміє суть проблеми то добрі наміри допомогти їй спричинять ще більшу проблему…

P.S. Я — лікар
Олег Герман
Головне правило у даному випадку: «Primum non nocere» (перш за все не нашкодь)…
Автор публікації заборонив додавати коментарі